Welkom terug op Veggielista!

Ciao lieve lezer,

Na een lange drukke periode in het najaar van 2015 waarin ik onder andere ben verhuisd naar een appartement (Yay!) en een nieuwe functie op het werk ben begonnen, vond ik het erg moeilijk om weer te beginnen met bloggen. Ik heb me een lange tijd schuldig gevoeld omdat ik het niet kon opbrengen om interessante content te schrijven. Ook wist ik niet goed wát nou precies de content is waarover ik wil schrijven. Als mensen mij vroegen “waar schrijf je over?”, dan gaf ik een vaag antwoord met als algemene overkoepelende noemer “Lifestyle”. Nu ben ik eens gaan zitten om hier een goede omschrijving voor te maken. Dit maakt het voor jullie ook duidelijk wat jullie van mij kunnen verwachten.

SvL_IkeaEsmeeDikkens07

♥ Moestuinieren. Van zaadje tot volledige plant en mijn tips&tricks.
♥ Milieubewuster leven, minder afval en recyclen
♥ Diy’s: naai- en lockmachine, zelf natuurlijke cosmetica maken en andere knutsels.
♥ Recepten koken&bakken. Altijd vegetarisch, soms vegan. Het plan is daar om ook video’s op te gaan nemen.
♥ Alles voor een hondje (Shihtzu). Van essentiële spullen, tot opvoeding en diy’s. Eventueel in videovorm.
♥ Wonen en interieur. Schoonmaken (blèh), decoreren, hometours etc.
♥ Printables. De grafisch vormgever in mij wil toch iets blijven doen met haar passie. Leuke en handige dingen/lijstjes etc. om zelf te printen. Bijvoorbeeld koffer inpaklijsten en schoonmaakschema’s.
♥ Organizen en minimalisme.

Dit zijn de hoofdcategorieën. Het zal vast een keer voorkomen dat ik het leuk vind om over iets anders te schrijven, bijvoorbeeld een post over fashion, gezien dit ook gerelateerd kan zijn aan minimalisme.

Je kunt vanaf nu sowieso één blogpost per week verwachten, later twee of soms iets meer. In de toekomst komt hier één video per week bij. Ik wil eerst meer leren over video’s maken en editen zodat ik goede en mooie video’s met jullie kan delen. Of ik meer zal schrijven (elke dag een post) weet ik nog niet. Ik wil dat mijn content van waarde blijft en dat ik informatie deel waar ik achter sta en plezier aan beleef.

Veel leesplezier.

Liefs, Esmée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *