Wishlist | 2015

Hallo lieve lezers,

Vorig jaar stelde ik een Wishlist voor 2014 op. Hierin gaf ik de dingen aan die ik graag aan wilde schaffen in het (bijna!) afgelopen jaar.

Ik kocht hiervan niet de Nikon D5100, maar de D5200 omdat deze een flipschermpje heeft.
De parfum la vie est belle van Lancôme had ik ook aangeschaft, maar blijkt mij uiteindelijk niet goed te vallen. Ik krijg er enorme hoofdpijn van. Daarom staat hij ook op marktplaats voor een prikkie.
De foodprocessor heb ik nog niet aangeschaft, omdat ik een oude weer aan de praat heb gekregen. Deze voldoet nu prima aan mijn wensen en zal ik gebruiken tot hij ermee stopt.
Voor mijn verjaardag (7 september) heb ik van mijn Oom, tante en neefjes een mini fotostudiootje gekregen. Superhandig om producten in te fotograferen. Ik ben hier heel blij mee.

Een appartementje staat ook op de planning in de nabije toekomst. Ik heb inmiddels genoeg woonpunten opgebouwd bij Woningnet om binnen nu en een half jaartje te kunnen verhuizen naar een leuk klein appartementje. Ergens begin 2015 zal ik denk ik ook gaan beginnen met rijlessen en dan sparen voor een leuk scootertje. Het lijkt me namelijk nog steeds heerlijk om hiermee door de stad te cruisen.
Ook ben ik van plan om in 2015 dan eindelijk de Clarisonic mia 2 aan te schaffen. Ik denk dat als je iets al meer dan 3 jaar wilt hebben, dat het grote bedrag het wel waard zal zijn.
De babybullet vind ik nog steeds super schattig, maar zal ik denk ik niet gaan kopen. Een contactgrill lijkt me nog steeds erg fijn, maar ik heb er helaas geen plek voor.

Dan nu op naar de nieuwe wensen!

Ik ben heel hard bezig om al mijn spullen te minimaliseren. Het is dan ook een grote wens voor mij om een fijne klein maar kwalitatief gevulde kledingkast te hebben. Allemaal basics en kledingstukken die goed met elkaar te combineren zijn.
Waar ik eerst een grote kast vol met schoenen wilde, wil ik nu juist mijn aantal schoenen tot ongeveer 5 paar minimaliseren. Ik merk dat ik veel rustiger word in mijn hoofd wanneer ik minder spullen heb. Happy goal dus.

Een verticaal moestuintje op mijn toekomstige balkon is echt een grote wens voor mij. Lekker zelf tomaatjes, aardbeien en kruiden groeien!

Een eigen woning betekent eindelijk weer huisdieren. Op mijn studentenkamertje mag en kan ik qua ruimte geen huisdier houden. Dit mis ik echt ontzettend. Ik ben zeker van plan om snel een klein hondje te nemen wanneer ik een eigen woning heb. Het zou nog best weleens een halve dierentuin kunnen worden in de toekomst. Een hangoor konijntje, cavia en vissen staan ook nog zeker op mijn wensenlijstje.

In de zomer van 2015 zou ik graag willen backpacken door Europa langs allerlei grote steden. Daarvoor heb je natuurlijk een goede backpack nodig. Deze van Nomad lijkt mij erg fijn omdat hij een rits heeft over de gehele voorkant zodat je deze als een sporttas open kunt vouwen en niet vanaf de bovenkant hoeft te graaien naar je bagage. Ook is dit model speciaal ontworpen voor vrouwen wat het dragen comfortabeler schijnt te maken.

Een externe harde schijf van minimaal 1tb om al mijn foto’s, filmpjes, muziek etc. in op te slaan. De Adobe programma’s op mijn computer vragen erg veel intern geheugen en ik wil mijn laptop zo schoon mogelijk houden.

Deze bank genaamd Nero van de Leen Bakker staat al maanden op mijn wensenlijstje. Helaas moet ik nog even wachten tot ik een appartementje heb. Eerder wilde ik graag een hoekbank, maar na veel Pinterest uurtjes zag ik meer schoonheid in twee dezelfde banken tegenover elkaar met een salontafel ertussen.  Deze bank lijkt op de foto grijs, maar neigt meer naar een neutrale kleur tussen beige en grijs in.

Wat zijn jullie wensen voor 2015?

Liefs,
Esmée

2 thoughts on “Wishlist | 2015

  1. Wat een toffe wensen allemaal, ik kan me er helemaal in vinden! Super leuk dat je weer een huisdier wilt, snap ik wel, is heel gezellig :) Een moestuintje op je balkon is ook gaaf, zelf hebben wij een tuintje op een algemene volkstuin, en het is zo leuk om daar in de zomer bijna al je groente vandaan te kunnen halen! Ik hoop echt dat je je ‘doelen’ mag gaan halen, succes! Liefs Anniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *