Eén kledingstuk, 3 manieren: Simpele witte overhemdblouse

Hallo lieve lezers,

Ik heb zelf sinds een paar maandjes een witte blouse in mijn bezit, omdat dit een musthave kledingstuk zou zijn. Nu is het mij opgevallen dat ik hem nog maar bar weinig heb gedragen, wat ik uiteraard erg zonde vind. Ik besloot daarom om eens wat outfits samen te stellen met een simpele witte blouse ter inspiratie.

Outfit #1 – Dit is de ideale outfit voor een date, een drankje met vriendinnen of een casual verjaardagsfeestje. Het is laid-back door de jeans, maar door het bijzondere tasje en opvallende sieraden nét even wat interessanter.

Outfit #2- Hierbij dacht ik aan een dagje winkelen, een terrasje pakken of een etentje in een strandtent. Je kunt de overhemdblouse dus ook prima in de zomer dragen wanneer het iets te fris is voor blote armen.

Outfit #3 – De werkoutfit. De witte blouse is natuurlijk ideaal voor het werk. Gecombineerd met een nette pantalon, colbertje en kleurrijke accessoires. Kies een kleur die goed bij jouw huidskleur past. Voor veel kleurentypes kan zwart wit al gauw saai lijken en je doen laten verdwijnen. Door kleur toe te voegen door middel van accessoires maak je een simpele, saaie en nette outfit meer naar jouw smaak.

Ik heb deze keer gekozen voor items zonder webshop link. Ik ben benieuwd of jullie er voortaan weer graag een linkje bij willen naar de items.
Vond je dit artikel leuk? Laat het me weten in de comments. Weet jij ook niet goed hoe je een item uit je kledingkast (of een prachtig item uit een webshop) moet combineren? Stuur dan een mailtje naar essusweetslife@hotmail.com met een link of foto van het kledingstuk. Wie weet zie jij jouw item dan binnenkort in een blogpost.

Liefs,
Esmée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *